Uhunduni: Beoga taalnaam

Taal Naam: Uhunduni: Beoga
ISO Taalnaam: Damal [uhn]
GRN Taal Nommer: 1523
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01523

Voorbeeld van Uhunduni: Beoga

Damal Uhunduni Beoga - Trial and Crucifixion of Christ.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Uhunduni: Beoga

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Uhunduni: Beoga) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Uhunduni: Beoga

Andere namen voor Uhunduni: Beoga

Beagoni
Beoga

Waar Uhunduni: Beoga wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Uhunduni: Beoga

People Groups who speak Uhunduni: Beoga

Damal;

Informatie over Uhunduni: Beoga

Ander Inligting: Understand W. Dani: Ilaga, Lani: Tiom; Untouched by civilization.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.