Nias: Batu taalnaam

Taal Naam: Nias: Batu
ISO Taalnaam: Nias [nia]
GRN Taal Nommer: 14968
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 14968

Audio opnamen beschikbaar in Nias: Batu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

1 & 2 Thess; 2 Timothy; Hebrews 12 (in Nias)

(Download 1 & 2 Thess; 2 Timothy; Hebrews 12 MP3 in Nias: Batu) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (C62554).

Goeie Nuus (in Nias)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nias: Batu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63783).

Goeie Nuus (in Nias)

(Download Goeie Nuus MP3 in Nias: Batu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62555).

Gospel Messages (in Nias)

(Download Gospel Messages MP3 in Nias: Batu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C80776).

Jesus Story 1 of 2 (in Nias)

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Nias: Batu) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37520).

Jesus Story 2 of 2 (in Nias)

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Nias: Batu) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A37521).

Testimony (in Nias)

(Download Testimony MP3 in Nias: Batu) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (C32761).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Nias - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Nias - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Nias - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Nias: Batu

Batu

Waar Nias: Batu wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Nias: Batu

People Groups who speak Nias: Batu

Batu, Nias; Niassan;

Informatie over Nias: Batu

Bevolkingsaantal: 480,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.