Ngangam: Motiem taalnaam

Taal Naam: Ngangam: Motiem
ISO Taalnaam: Ngangam [gng]
GRN Taal Nommer: 14872
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 14872

Voorbeeld van Ngangam: Motiem

Gangam Ngangam Motiem - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Ngangam: Motiem

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Ngangam: Motiem) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe & Songs

(Download  MP3 in Ngangam: Motiem) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) .

Download Ngangam: Motiem

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Gangam - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Gangan - 2011 Edition - (Faith Comes By Hearing)
The Promise - 40 Bible Stories - Gangam - (Story Runners)

Andere namen voor Ngangam: Motiem

Mogou
Motiem

Waar Ngangam: Motiem wordt gesproken

Togo

Dialecten verwant aan Ngangam: Motiem

People Groups who speak Ngangam: Motiem

Gangam;

Informatie over Ngangam: Motiem

Bevolkingsaantal: 33,500

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.