Mandara: Tabar taalnaam

Taal Naam: Mandara: Tabar
ISO Taalnaam: Mandara [tbf]
GRN Taal Nommer: 1473
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01473

Voorbeeld van Mandara: Tabar

Madara Mandara Tabar - The Lost Son.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Mandara: Tabar

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

LLL 1 Beginning with GOD

(Download  MP3 in Mandara: Tabar) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download  MP3 in Mandara: Tabar) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Mandara: Tabar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Mandara: Tabar

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Mandara - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Mandara: Tabar

Mandara
Tabar

Waar Mandara: Tabar wordt gesproken

Papua New Guinea

Dialecten verwant aan Mandara: Tabar

People Groups who speak Mandara: Tabar

Tabar;

Informatie over Mandara: Tabar

Ander Inligting: Also Methodist.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.