Nahuatl, Puebla Central taalnaam

Taal Naam: Nahuatl, Puebla Central
GRN Taal Nommer: 14637
ISO Taalnaam: Central Puebla Nahuatl [ncx]

Voorbeeld van Nahuatl, Puebla Central

Luister Hier

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Nahuatl, Puebla Central

C22830 DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) Download DIAGNOSTIC A:MIXTEC B:Otros1-44a (2004) MP3 in Nahuatl, Puebla Central (in Español [Spanish: Mexico])

A38331 Otros Diagnostic Download Otros Diagnostic MP3 in Nahuatl, Puebla Central (in Español [Spanish: Mexico])

Andere namen voor Nahuatl, Puebla Central

Azteca: Huachinango
Central Puebla Aztec
Nahuatl del Suroeste de Puebla
Náhuatl del Suroeste de Puebla
Southwestern Puebla Nahuatl

Waar Nahuatl, Puebla Central wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Nahuatl, Puebla Central

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Nahuatl, Puebla Central.

Informatie over Nahuatl, Puebla Central

Bevolkingsaantal: 16,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.