Mixtec, San Juan Teita taalnaam

Taal Naam: Mixtec, San Juan Teita
GRN Taal Nommer: 14125
Language Type: ISO Language
ISO Taalnaam: San Juan Teita Mixtec [xtj]

Audio opnamen beschikbaar in Mixtec, San Juan Teita

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Mark 01-6

(Download Mark 01-6 MP3 in Mixtec, San Juan Teita) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A37602).

Mark 07-11

(Download Mark 07-11 MP3 in Mixtec, San Juan Teita) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A37603).

Mark 12-16

(Download Mark 12-16 MP3 in Mixtec, San Juan Teita) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A37604).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Mixtec, San Juan Teita

A38329 Mixtec Diagnostic Download Mixtec Diagnostic MP3 in Mixtec, San Juan Teita (in Español [Spanish: Mexico])

Andere namen voor Mixtec, San Juan Teita

San Juan Teita Mixtec (ISO Taalnaam)
Teita Mixtec

Waar Mixtec, San Juan Teita wordt gesproken

Mexico

Parent Languages

Dialecten verwant aan Mixtec, San Juan Teita

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Mixtec, San Juan Teita.

People Groups who speak Mixtec, San Juan Teita

Mixteco, San Juan Teita;

Informatie over Mixtec, San Juan Teita

Bevolkingsaantal: 350

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Warning: pg_query(): Query failed: ERROR: column "url" does not exist LINE 1: SELECT article_key, topic, url, caption, avatar_caption, abs... ^ in /opt/data/html/grn_main/php/database.php on line 41 Warning: pg_numrows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /opt/data/html/grn_main/php/gruel1.php on line 879