Maru: Dago' Lawng Bit taalnaam

Taal Naam: Maru: Dago' Lawng Bit
ISO Taalnaam: Lhao Vo [mhx]
GRN Taal Nommer: 13782
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Maru: Dago' Lawng Bit

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story (in Lhao Vo)

(Download  MP3 in Maru: Dago' Lawng Bit) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

Woorde van Lewe (in Lhao Vo)

(Download  MP3 in Maru: Dago' Lawng Bit) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Lhao Vo - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Lhao Vo - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Lhaovo - Common Language version - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Maru: Dago' Lawng Bit

Dago' Lawng Bit
Lhavovo

Waar Maru: Dago' Lawng Bit wordt gesproken

Myanmar

Dialecten verwant aan Maru: Dago' Lawng Bit

People Groups who speak Maru: Dago' Lawng Bit

Maru;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.