Sondhiya taalnaam

Taal Naam: Sondhiya
ISO Taalnaam: Malvi [mup]
GRN Taal Nommer: 13535
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 13535

Voorbeeld van Sondhiya

Rajasthani Malvi Sondhiya - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Sondhiya

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Sondhiya) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Meeting the Creator God

(Download  MP3 in Sondhiya) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) .

Woorde van Lewe (in Malvi)

(Download  MP3 in Sondhiya) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Sondhiya

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Malvi - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Malvi - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Malvi - 2012 Malvoday and New Life Literature - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Sondhiya

Malvi: Sondwari
Sondwari
Sonwadi Malvi
Soudhwari
सोंधिया

Waar Sondhiya wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Sondhiya

People Groups who speak Sondhiya

Brahman, Malvi;

Informatie over Sondhiya

Ander Inligting: Considered the standard dialect of Southern Rajasthani.

Bevolkingsaantal: 500,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.