Makaa: Mbwaanz taalnaam

Taal Naam: Makaa: Mbwaanz
ISO Taalnaam: Makaa [mcp]
GRN Taal Nommer: 13348
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 13348

Audio opnamen beschikbaar in Makaa: Mbwaanz

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Good News [Goeie Nuus] (in Makaa)

(Download Goeie Nuus MP3 in Makaa: Mbwaanz) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A63495).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Makaa - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Makaa - 2014 Bible League International - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Makaa: Mbwaanz

Mbwaanz

Waar Makaa: Mbwaanz wordt gesproken

Cameroon

Dialecten verwant aan Makaa: Mbwaanz

People Groups who speak Makaa: Mbwaanz

Makaa, South;

Informatie over Makaa: Mbwaanz

Bevolkingsaantal: 80,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.