Luiseno: Acjachemen taalnaam

Taal Naam: Luiseno: Acjachemen
ISO Taalnaam: Luiseno [lui]
GRN Taal Nommer: 13118
Language Scope: Unknown
Language State: Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Luiseno: Acjachemen

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Luukas 15 11ngay 32yuk [The Prodigal Son] (in Payómkawichum)

(Download  MP3 in Luiseno: Acjachemen) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. .

Audio/Video van andere bronnen

Prodigal Son - Payomkawichum / Luiseno - (37Stories)

Andere namen voor Luiseno: Acjachemen

Acagchemen
Acgachemem
Acjachemen
Agachemem
Ajachema
Ajachemem
Gaitchim
Juaneno
Juaneño
Netela

Waar Luiseno: Acjachemen wordt gesproken

United States of America

Dialecten verwant aan Luiseno: Acjachemen

People Groups who speak Luiseno: Acjachemen

Luiseno;

Informatie over Luiseno: Acjachemen

Bevolkingsaantal: 43

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.