Guadeloupean Creol French: St. Barth taalnaam

Taal Naam: Guadeloupean Creol French: St. Barth
ISO Taalnaam: Guadeloupean Creole French [gcf]
GRN Taal Nommer: 12898
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Guadeloupean Creol French: St. Barth

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe (in Creole francais des Petites Antilles [Creole: Guadeloupe])

(Download  MP3 in Guadeloupean Creol French: St. Barth) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Hymns - French Creole - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Lesser Antillean Creole French - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Guadeloupean Creol French: St. Barth

Lesser Antillean Creole French: St. Barth Creole F
St. Barth

Waar Guadeloupean Creol French: St. Barth wordt gesproken

Guadeloupe

Dialecten verwant aan Guadeloupean Creol French: St. Barth

People Groups who speak Guadeloupean Creol French: St. Barth

Guadeloupan, mixed; Guadeloupean Creole French;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.