Lunda: Ndembu taalnaam

Taal Naam: Lunda: Ndembu
ISO Taalnaam: Lunda [lun]
GRN Taal Nommer: 1288
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01288

Voorbeeld van Lunda: Ndembu

Lunda Ndembu - The Prodigal Son.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Lunda: Ndembu

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Lunda)

(Download Goeie Nuus MP3 in Lunda: Ndembu) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A82266).

Goeie Nuus

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C21070).

LLL 1 Beginning with GOD (in Lunda)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82683).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in Lunda)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82684).

LLL 3 Victory through GOD (in Lunda)

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82685).

LLL 4 Servants of GOD (in Lunda)

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82686).

LLL 5 On Trial for GOD (in Lunda)

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82687).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in Lunda)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82688).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Lunda)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82689).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Lunda)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Lunda: Ndembu) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C82690).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Lunda: Ndembu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Brian Samuneti (Bible Society of Zambia) confirmed that this is LUNDA: Ndembu.. This is also the dialect in which they translate the Bible. "Certain words are used more in certain areas, but they understand each other well and no word is a problem for anyone." (1998, E Hermanson) (A02160).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Lunda: Ndembu) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Half of the items are from C 1959 (A02161).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Lunda - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Lunda - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Lunda: Ndembu

chiLunda
Dembo
Kalunda
Kilunda: Ndembu
Lunda: Lunda Ndembu
Ndembo
Ndembu

Waar Lunda: Ndembu wordt gesproken

Angola
Congo, Democratic Republic of
Zambia

Dialecten verwant aan Lunda: Ndembu

People Groups who speak Lunda: Ndembu

Lunda; Lunda, Ndembu;

Informatie over Lunda: Ndembu

Ander Inligting: Understand Luva., Chok., English, Roman Catholic & Christian & Cults.

Bevolkingsaantal: 200,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.