Kurichia taalnaam

Taal Naam: Kurichia
GRN Taal Nommer: 12552
ISO Taalnaam: Kurichiya [kfh]

Audio opnamen beschikbaar in Kurichia

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Kurichia) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C62216).

Andere namen voor Kurichia

Kowohans
Kurichchia
Kurichiyars
Kuruchans
कुरिछिया

Waar Kurichia wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Kurichia

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Kurichia.

Informatie over Kurichia

Ander Inligting: The CIIL lists this as an endangered language. A language shift is taking place to Malayalam in Kerala and Kannada in Tamil Nadu. It is unknown how many still speak Kurichiya as their mother tongue. The Kurichian people are in Kerala and are divided into groups : Jati Kurchian or Kurichain of Wynad, Kunnam Kurichian, Paatuiri Kurichian and Anchilla Kurichian. These groups differ from one another at social, territorial and religious levels.

Bevolkingsaantal: 29,375

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.