Krumen, Tepo: Dapo taalnaam

Taal Naam: Krumen, Tepo: Dapo
ISO Taalnaam: Tepo Krumen [ted]
GRN Taal Nommer: 12366
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Krumen, Tepo: Dapo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in Kroumen, Southern)

(Download  MP3 in Krumen, Tepo: Dapo) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life 2'..

Woorde van Lewe 1 (in Kroumen, Southern)

(Download  MP3 in Krumen, Tepo: Dapo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Krumen, Tepo - (The Jesus Film Project)
Oral Bible - Krumen, Tepo - (Oral Bibles (Kairos))
Scripture resources - Krumen, Tepo - (Scripture Earth)

Andere namen voor Krumen, Tepo: Dapo

Dapo

Waar Krumen, Tepo: Dapo wordt gesproken

Côte d'Ivoire
Liberia

Dialecten verwant aan Krumen, Tepo: Dapo

People Groups who speak Krumen, Tepo: Dapo

Kroumen, Tepo; Krumen, Southern;

Informatie over Krumen, Tepo: Dapo

Bevolkingsaantal: 28,300

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.