Zaza: Dersim taalnaam

Taal Naam: Zaza: Dersim
ISO Taalnaam: Kirmanjki (individual language) [kiu]
GRN Taal Nommer: 12048
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 12048

Audio opnamen beschikbaar in Zaza: Dersim

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story

(Download  MP3 in Zaza: Dersim) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

Download Zaza: Dersim

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Dersim Zazaki - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Zaza Dersim Dialect - (The Jesus Film Project)
The Prophet's Story - Zaza - (The Prophets' Story)

Andere namen voor Zaza: Dersim

Alevica
Dersim
Dersimki
Dimilki
Northern Zaza
So-Be
So-Bê
Zazaki
Zone Ma
Zonê Ma

Waar Zaza: Dersim wordt gesproken

Austria
Denmark
France
Germany
Netherlands
Sweden
Switzerland
Turkey
United Kingdom

Dialecten verwant aan Zaza: Dersim

People Groups who speak Zaza: Dersim

Zaza-Alevi;

Informatie over Zaza: Dersim

Bevolkingsaantal: 184,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.