Kyrgyz: China taalnaam

Taal Naam: Kyrgyz: China
ISO Taalnaam: Kirgizisch; Kirgizstan [kir]
GRN Taal Nommer: 12041
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 12041

Voorbeeld van Kyrgyz: China

Kyrgyz China - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kyrgyz: China

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Kyrgyz: China) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Jesus Story (in Кыргыз [Kirgizisch; Kirgizstan])

(Download  MP3 in Kyrgyz: China) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

The Sacrifice (in Кыргыз [Kirgizisch; Kirgizstan])

(Download  MP3 in Kyrgyz: China) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. .

Download Kyrgyz: China

Audio/Video van andere bronnen

Greater Grace - Kyrgyz (film) - (Create International)
Jesus Film Project films - Kyrgyz - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Kyrgyz - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kirghiz - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Kyrgyz (Кыргызча) - (Institute for Bible Translations, Russia)
The Prophet's Story - Kyrgyz (Кыргыз) - (The Prophets' Story)
Даңк Падышасы (King of Glory) - Kyrgyz - (Rock International)

Andere namen voor Kyrgyz: China

Keerkezi
Keerkezi yu
Kirghiz: Northern Kirgiz
Kyrgyz: Northern Kyrgyz
Northern Kirgiz

Waar Kyrgyz: China wordt gesproken

China
Kyrgyzstan

Dialecten verwant aan Kyrgyz: China

People Groups who speak Kyrgyz: China

Kyrgyz; Turk, Meskhetian;

Informatie over Kyrgyz: China

Bevolkingsaantal: 173,720

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.