Amene Kaiwo Ambai taalnaam

Taal Naam: Amene Kaiwo Ambai
ISO Taalnaam: Ambai [amk]
GRN Taal Nommer: 1200
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01200

Voorbeeld van Amene Kaiwo Ambai

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Amene Kaiwo Ambai

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Bible Readings (in Ambai)

(Download Bible Readings MP3 in Amene Kaiwo Ambai) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. Selections from Luke, Acts, I & II Thes & II Tim. (C62841).

Goeie Nuus (in Ambai)

(Download Goeie Nuus MP3 in Amene Kaiwo Ambai) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62840).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Amene Kaiwo Ambai) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C13380).

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Ambai - 2010 Edition - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Amene Kaiwo Ambai

Ambae: East
Ambae: West: Nduindui
Ambae: West: Walaha

Waar Amene Kaiwo Ambai wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Amene Kaiwo Ambai

People Groups who speak Amene Kaiwo Ambai

Ambai;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.