Khmer Krom, Southern taalnaam

Taal Naam: Khmer Krom, Southern
ISO Taalnaam: Khmer [khm]
GRN Taal Nommer: 11965
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 11965

Audio opnamen beschikbaar in Khmer Krom, Southern

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 1 Beginning with GOD (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 1 Beginning with GOD (B) (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 2 Mighty Men of GOD (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 3 Victory through GOD (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 4 Servants of GOD (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 5 On Trial for GOD (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Meeting the Creator God (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) .

Portrait of Jesus (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. .

Woorde van Lewe (in ខ្មែរ [Khmer])

(Download MP3 in Khmer Krom, Southern) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Khmer - (OneStory Partnership)
God's Powerful Saviour - Khmer - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
Jesus Film Project films - Khmer - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Khmer, Central - M - (The Jesus Film Project)
The Hope Video - Khmer - (Mars Hill Productions)
The Jesus Story (audiodrama) - Khmer Central - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Khmer Cambodia - 1993 United Bible Society/American Bible Society - (Talking Bibles)
The New Testament - Khmer, Central - Khmer Standard Version - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Khmer, Central - Old Version - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Khmer Krom, Southern

Kampuchea Krom
Khmer, Central: Southern Khmer
Southern Khmer
ខ្មែរ‎

Waar Khmer Krom, Southern wordt gesproken

Vietnam

Dialecten verwant aan Khmer Krom, Southern

People Groups who speak Khmer Krom, Southern

Kampuchea Krom; Khmer, Central; Khmer Keh; Kui, Kuay, Suei; Samre;

Informatie over Khmer Krom, Southern

Bevolkingsaantal: 276,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.