Angkola taalnaam

Taal Naam: Angkola
ISO Taalnaam: Batak Angkola [akb]
GRN Taal Nommer: 1195
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01195

Voorbeeld van Angkola

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Angkola

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story 1 of 2

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Angkola) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35310).

Jesus Story 2 of 2

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Angkola) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35311).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Angkola) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides. (C06640).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Batak Angkola - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Batak Angkola - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Angkola

Batak, Angkola

Waar Angkola wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Angkola

People Groups who speak Angkola

Batak Angkola;

Informatie over Angkola

Bevolkingsaantal: 750,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.