Mainstream Kenyah: Lepo' Maut taalnaam

Taal Naam: Mainstream Kenyah: Lepo' Maut
ISO Taalnaam: Mainstream Kenyah [xkl]
GRN Taal Nommer: 11837
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Mainstream Kenyah: Lepo' Maut

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1 (in Kenyah Group)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Mainstream Kenyah: Lepo' Maut) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes related dialects. (C11450).

Woorde van Lewe 2 (in Kenyah Group)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Mainstream Kenyah: Lepo' Maut) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes related dialects. (C11451).

Woorde van Lewe 3 in 3 dialects (in Kenyah Group)

Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes dialects: KENYAH: Malasan, KENYAH: Lepo' Tau, and KENYAH: Uma Kulit (C75317).

Andere namen voor Mainstream Kenyah: Lepo' Maut

Kehja
Kelinjau
Kelinyau
Kenja
Kenya
Kenyah
Kindjin
Kinjin
Lepo' Maut

Waar Mainstream Kenyah: Lepo' Maut wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Mainstream Kenyah: Lepo' Maut

People Groups who speak Mainstream Kenyah: Lepo' Maut

Kenyah, Kayan River; Kenyah, Kelinyau; Kenyah, Mahakam; Kenyah, Upper Baram;

Informatie over Mainstream Kenyah: Lepo' Maut

Bevolkingsaantal: 1,200

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.