Kalinga, Tanudan: Mangali taalnaam

Taal Naam: Kalinga, Tanudan: Mangali
ISO Taalnaam: Tanudan Kalinga [kml]
GRN Taal Nommer: 11402
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 11402

Voorbeeld van Kalinga, Tanudan: Mangali

Kalinga Upper Tanudan Mangali - Creation and Redemption of Man.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kalinga, Tanudan: Mangali

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Ilan, Dongngom, Ya Matagu Gwayu [LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT]

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Mangali) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Itollongno, Dongngom, Ikatagom [LLL 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Mangali) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kingan di Mangali [LLL 1 Beginning with GOD]

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Mangali) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kinga ti Mangali [Creation & Redemption]

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Mangali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe (in Kalinga, Upper Tanudan)

(Download  MP3 in Kalinga, Tanudan: Mangali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Kalinga, Tanudan: Mangali

Andere namen voor Kalinga, Tanudan: Mangali

Kalinga, Lower Tanudan
Kalinga, Tanudan, Mangali
Lower Tanudan
Minangali

Waar Kalinga, Tanudan: Mangali wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Kalinga, Tanudan: Mangali

People Groups who speak Kalinga, Tanudan: Mangali

Kalinga, Lower Tanudan;

Informatie over Kalinga, Tanudan: Mangali

Bevolkingsaantal: 4,720

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.