Kalinga, Butbut taalnaam

Taal Naam: Kalinga, Butbut
GRN Taal Nommer: 11400
ISO Taalnaam: Butbut Kalinga [kyb]

Audio opnamen beschikbaar in Kalinga, Butbut

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Chana Man'apigsa Takon Apudyus [LLL 2 Mighty Men of GOD]

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Kalinga, Butbut) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A64861).

Chana Nangawha’ kapu an Apudyus [LLL 3 Victory through GOD]

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Kalinga, Butbut) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A64862).

Mansilsilwhi an Apudyus [LLL 4 Servants of GOD]

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Kalinga, Butbut) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A64863).

Andere namen voor Kalinga, Butbut

Botbot
Butbut

Waar Kalinga, Butbut wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Kalinga, Butbut

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Kalinga, Butbut.

Informatie over Kalinga, Butbut

Bevolkingsaantal: 4,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.