Kako: Besembo taalnaam

Taal Naam: Kako: Besembo
ISO Taalnaam: Kako [kkj]
GRN Taal Nommer: 11366
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Kako: Besembo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Batouri Church Choir (in Kako West)

(Download Batouri Church Choir MP3 in Kako: Besembo) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A64346).

Becoming a Friend of God (in Kako West)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Kako: Besembo) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C33841).

Woorde van Lewe - The Meaning of Life (in Kako West)

(Download Woorde van Lewe - The Meaning of Life MP3 in Kako: Besembo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64345).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kako - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kako - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Kako: Besembo

Besembo

Waar Kako: Besembo wordt gesproken

Cameroon
Central African Republic

Dialecten verwant aan Kako: Besembo

People Groups who speak Kako: Besembo

Kaka, Kako;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.