Kaili, Ledo: Raio taalnaam

Taal Naam: Kaili, Ledo: Raio
ISO Taalnaam: Ledo Kaili [lew]
GRN Taal Nommer: 11333
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Kaili, Ledo: Raio

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Devotion (in Kaili, Ledo)

(Download  MP3 in Kaili, Ledo: Raio) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. .

Goeie Nuus (in Kaili, Ledo)

(Download  MP3 in Kaili, Ledo: Raio) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Jesus Story (in Kaili, Ledo)

(Download  MP3 in Kaili, Ledo: Raio) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

Woorde van Lewe (in Kaili, Ledo)

(Download  MP3 in Kaili, Ledo: Raio) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kaili, Ledo - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Kaili Ledo - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kaili Ledo - 1999 edition - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Kaili, Ledo: Raio

Kori
Raio

Waar Kaili, Ledo: Raio wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Kaili, Ledo: Raio

People Groups who speak Kaili, Ledo: Raio

Kaili Ledo;

Informatie over Kaili, Ledo: Raio

Bevolkingsaantal: 233,500

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.