Thai: Central taalnaam

Taal Naam: Thai: Central
ISO Taalnaam: Thais [tha]
GRN Taal Nommer: 1124
Language Scope: Group of Dialects
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01124

Voorbeeld van Thai: Central

Thai Central - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Thai: Central

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Everybody Ought to Know

(Download MP3 in Thai: Central) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. .

ข่าวประเสริฐสำหรับเด็ก [Goeie Nuus for Children]

(Download MP3 in Thai: Central) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Goeie Nuus (Short)

(Download MP3 in Thai: Central) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 1 Beginning with GOD

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 3 Victory through GOD

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 4 Servants of GOD

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 5 On Trial for GOD

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download MP3 in Thai: Central) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Portrait of Jesus

(Download MP3 in Thai: Central) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. .

Testimonies & Songs

(Download MP3 in Thai: Central) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. .

Download Thai: Central

Audio/Video van andere bronnen

Central Thai Music Video - Invitation to drink the Living Water - Central Thai - (Create International)
Hymns - Thai - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Thai - (The Jesus Film Project)
The Bible - Thai - เสียงพระคัมภีร์ - (Wordproject)
The Jesus Story (audiodrama) - Thai - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Thai - (Faith Comes By Hearing)
The Prophet's Story - Thai Central - (The Prophets' Story)
Thru the Bible Thai Podcast - (Thru The Bible)

Andere namen voor Thai: Central

Bangkok Dialect
Thai
Thailandisch
Thailändisch
泰国语
泰國語
ภาษาไทย
ไทยกลาง

Waar Thai: Central wordt gesproken

Canada
Singapore
Thailand
United Arab Emirates
United States of America

Dialecten verwant aan Thai: Central

 • Thais (ISO Language)
  • Thai: Central (Group of Dialects)

People Groups who speak Thai: Central

Chinese, general; Jew, Thai Speaking; Thai, Central; Thai Islam, Central; Thai, Khorat;

Informatie over Thai: Central

Ander Inligting: Official Language - Medi.of Education & most mass com.

Bevolkingsaantal: 600,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.