Aramaic taalnaam

Taal Naam: Aramaic
GRN Taal Nommer: 112
ISO Taalnaam: Assyrian Neo-Aramaic [aii]

Voorbeeld van Aramaic

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Aramaic

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

John 1:1 - 8:30

(Download John 1:1 - 8:30 MP3 in Aramaic) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A80332).

John 8:31 - 16:33

(Download John 8:31 - 16:33 MP3 in Aramaic) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A80333).

John 17 - 21

(Download John 17 - 21 MP3 in Aramaic) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A80334).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Aramaic) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03051).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Assyrian - (The Jesus Film Project)
Portrait of Jesus - Assyrian - (Talking Bibles)
The Gospel of Mark - Assyrian - (Talking Bibles)

Andere namen voor Aramaic

Aisorski
Assyrian
Assyrianci
Assyriski
Lishana Aturaya
Neo-Syriac
Sooreth
Suret
Sureth
Suryaya Swadaya
Syriac
亚述语
亞述語
아시리아

Waar Aramaic wordt gesproken

Armenia
Australia
Austria
Azerbaijan
Belgium
Brazil
Canada
Cyprus
France
Georgia
Germany
Greece
Iran
Iraq
Italy
Jordan
Lebanon
Netherlands
New Zealand
Russia
Sweden
Switzerland
Syria
Turkey
United Kingdom
United States of America

Dialecten verwant aan Aramaic

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Aramaic.

Informatie over Aramaic

Ander Inligting: Orthodox, Christian, Mulim; Bible (old), translation in progress.

Bevolkingsaantal: 210,231

Alfabetisering: 20

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.