Redjang taalnaam

Taal Naam: Redjang
ISO Taalnaam: Rejang [rej]
GRN Taal Nommer: 1119
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01119

Voorbeeld van Redjang

Rejang Redjang - Behold the Lamb of God.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Redjang

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story

(Download  MP3 in Redjang) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Redjang) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Redjang

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Rejang - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Rejang - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Rejang Lebong - 2011 Edition - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Redjang

Rejang

Waar Redjang wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Redjang

People Groups who speak Redjang

Rejang;

Informatie over Redjang

Ander Inligting: Close to Malay.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.