Ivbie North Arhe taalnaam

Taal Naam: Ivbie North Arhe
ISO Taalnaam: Ivbie North-Okpela-Arhe [atg]
GRN Taal Nommer: 11025
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Ivbie North Arhe

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Boodskap w/ IBIE: Southern (in Ibie: Northern)

(Download  MP3 in Ivbie North Arhe) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. Includes message in IBIE:Southern Same both sides..

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Okpella - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Okphela - Wycliffe Bible Translators Inc/Abakaliki Literacy & Translation Trust - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Ivbie North Arhe

Arhe
Ate
Atte
Ivbie North-Okpela-Arhe: Arhe

Waar Ivbie North Arhe wordt gesproken

Nigeria

Dialecten verwant aan Ivbie North Arhe

People Groups who speak Ivbie North Arhe

Ivbie, North;

Informatie over Ivbie North Arhe

Bevolkingsaantal: 20,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.