Yao: Tanzania taalnaam

Taal Naam: Yao: Tanzania
ISO Taalnaam: Yao [yao]
GRN Taal Nommer: 1086
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01086

Audio opnamen beschikbaar in Yao: Tanzania

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Children's Stories (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boodschappen van locale gelovigen voor evangelisatie, geloofsgroei en ter bemoediging. Mogelijk gekleurd door eigen denominatie, maar in overeenstemming met algemeen erkend christelijk onderwijs. .

Die Lewende Christus (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. .

Goeie Nuus (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Umi Buku 3 [Look, Listen and Live Book 3] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Umi Buku 4, Jwakutumicila Jwa Mlungu [Look, Listen and Live Book 4, Servants of God] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Umi Buku 5 [Look, Listen and Live Book , OnTrialFor God] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Umi Buku 6 [Look, Listen and Live, Book 6] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Umi Buku 7 [Look, Listen and Live, Book 7 Jesus] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Umi Buku 8 [Look, Listen and Live Book 8] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Wumi Buku 1, Kutanda Ni Mlungu [Look, Listen and Live Book 1, In The Beginning with God] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kulola, Kupikana Ni Kola Wumi Buku 2, Mundu Jwapajika Jwa Mlungu [Look, Listen and Live Book 2, Mighty Men of God] (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Songs 1 (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Songs 2 (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Woorde van Lewe (in Yao: Malawi)

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe

(Download MP3 in Yao: Tanzania) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Yao - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Yao, Tanzania - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Chiyao - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Yao - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Yao: Tanzania

ChiYao: Tanzania
ChiYawo: Tanzania
Tanzania
Yao [Tanzania]
Yawo: Tanzania

Waar Yao: Tanzania wordt gesproken

Malawi
Mozambique
Tanzania
Zambia

Dialecten verwant aan Yao: Tanzania

People Groups who speak Yao: Tanzania

Ajao;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.