Hungarian: West Hungarian taalnaam

Taal Naam: Hungarian: West Hungarian
ISO Taalnaam: Hongaars [hun]
GRN Taal Nommer: 10739
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Hungarian: West Hungarian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus^ (in Magyar [Hungarian])

(Download Goeie Nuus^ MP3 in Hungarian: West Hungarian) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A27911).

How Jesus Turned My Life Around (in Magyar [Hungarian])

(Download How Jesus Turned My Life Around MP3 in Hungarian: West Hungarian) Getuigenissen van gelovigen voor evangelisatie of ter bemoediging. (A63930).

Portrait of Jesus 1 (in Magyar [Hungarian])

(Download Portrait of Jesus 1 MP3 in Hungarian: West Hungarian) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (C34480).

Portrait of Jesus 2 (in Magyar [Hungarian])

(Download Portrait of Jesus 2 MP3 in Hungarian: West Hungarian) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (C34481).

Woorde van Lewe 1 (in Magyar [Hungarian])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Hungarian: West Hungarian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03840).

Woorde van Lewe 2 (in Magyar [Hungarian])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Hungarian: West Hungarian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18370).

Woorde van Lewe 3 (in Magyar [Hungarian])

(Download Woorde van Lewe 3 MP3 in Hungarian: West Hungarian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A25321).

Woorde van Lewe for Children (in Magyar [Hungarian])

(Download Woorde van Lewe for Children MP3 in Hungarian: West Hungarian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18831).

Audio/Video van andere bronnen

Hymns - Hungarian - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Csango - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Hungarian - (The Jesus Film Project)
New Testament KJV Version - Hungarian - (BibliaHU)
The Jesus Story (audiodrama) - Hungarian - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Hungarian - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Hungarian - Revised Hungarian New Translation (2014)/ Revideált új fordítású Bib - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Hungarian - Revised Hungarian New Translation (2014)/ Revideált új fordítású Bib - (Faith Comes By Hearing)
Who is God? - Hungarian - (Who Is God?)

Andere namen voor Hungarian: West Hungarian

Magyar: Nyugat Magyar
West Hungarian

Waar Hungarian: West Hungarian wordt gesproken

Hungary

Dialecten verwant aan Hungarian: West Hungarian

People Groups who speak Hungarian: West Hungarian

Hungarian; Jew, Hungarian Speaking; Rusyn;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.