Hazaragi taalnaam

Taal Naam: Hazaragi
GRN Taal Nommer: 10606
Language Type: ISO Language
ISO Taalnaam: Hazaragi [haz]

Voorbeeld van Hazaragi

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Hazaragi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

از اشک به آزادی [From Tears to Freedom]

(Download From Tears to Freedom MP3 in Hazaragi) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A37653).

Jesus Story 1 of 2

(Download Jesus Story 1 of 2 MP3 in Hazaragi) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35140).

Jesus Story 2 of 2

(Download Jesus Story 2 of 2 MP3 in Hazaragi) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. (A35141).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Hazaragi - (The Jesus Film Project)
Radio Program Downloads - Hazaragi - (Radio Afghan)
The Jesus Story (audiodrama) - Hazaragi - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Hazaragi

Azargi
Hazara
Hazargi
Hezareh
Hezare'i

Waar Hazaragi wordt gesproken

Afghanistan
Iran
Pakistan
Tajikistan

Dialecten verwant aan Hazaragi

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Hazaragi.

People Groups who speak Hazaragi

Hazara;

Informatie over Hazaragi

Bevolkingsaantal: 1,756,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.