Harauti: Sipari taalnaam

Taal Naam: Harauti: Sipari
ISO Taalnaam: Hadothi [hoj]
GRN Taal Nommer: 10561
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 10561

Voorbeeld van Harauti: Sipari

Rajasthani Harauti Sipari - Creation and Redemption of Man.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Harauti: Sipari

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Chhutkara Debalo Balariya Chhe [The Redeemer Is Calling]

(Download  MP3 in Harauti: Sipari) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. This program contains messages and songs..

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Harauti: Sipari) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe (in हरौती [Harauti])

(Download  MP3 in Harauti: Sipari) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Harauti: Sipari

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Hadothi - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Harauti: Sipari

Bundi Boli
Hadauti
Hadothi
Hadoti
Harotri
Kota boli
Sipari
हरौती: सिपारी

Waar Harauti: Sipari wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Harauti: Sipari

People Groups who speak Harauti: Sipari

Baret; Dhola; Santia, Muslim;

Informatie over Harauti: Sipari

Bevolkingsaantal: 572,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.