Gogo taalnaam

Taal Naam: Gogo
GRN Taal Nommer: 1055
ISO Taalnaam: Gogo [gog]

Voorbeeld van Gogo

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Gogo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Adult Choir

(Download Adult Choir MP3 in Gogo) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (C85289).

Children's Choir

(Download Children's Choir MP3 in Gogo) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A85274).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Gogo) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A85273).

LLL 1 Beginning with GOD 1-12

(Download LLL 1 Beginning with GOD 1-12 MP3 in Gogo) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85257).

LLL 1 Beginning with GOD 13-24

(Download LLL 1 Beginning with GOD 13-24 MP3 in Gogo) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85258).

LLL 2 Mighty Men of GOD 1-12

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD 1-12 MP3 in Gogo) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85259).

LLL 2 Mighty Men of GOD 13-24

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD 13-24 MP3 in Gogo) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85260).

LLL 3 Victory through GOD 1-12

(Download LLL 3 Victory through GOD 1-12 MP3 in Gogo) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85261).

LLL 3 Victory through GOD 13-24

(Download LLL 3 Victory through GOD 13-24 MP3 in Gogo) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85262).

LLL 4 Servants of GOD 1-12

(Download LLL 4 Servants of GOD 1-12 MP3 in Gogo) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85263).

LLL 4 Servants of GOD 13-24

(Download LLL 4 Servants of GOD 13-24 MP3 in Gogo) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85264).

LLL 5 On Trial for GOD 1-12

(Download LLL 5 On Trial for GOD 1-12 MP3 in Gogo) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85265).

LLL 5 On Trial for GOD 13-24

(Download LLL 5 On Trial for GOD 13-24 MP3 in Gogo) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85266).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 1-12

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 1-12 MP3 in Gogo) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85267).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 13-24

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 13-24 MP3 in Gogo) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85268).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-12

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-12 MP3 in Gogo) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85269).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 13-24

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 13-24 MP3 in Gogo) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85270).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT 1-12

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT 1-12 MP3 in Gogo) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85271).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT 13-24

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT 13-24 MP3 in Gogo) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (C85272).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Gogo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A02090).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Gogo - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Chigogo - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Gogo

Chigogo
Tanzania Gogo
Wagogo

Waar Gogo wordt gesproken

Tanzania

Dialecten verwant aan Gogo

Er zijn 0 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Gogo.

Informatie over Gogo

Ander Inligting: Bible Translation; Traditional Religion & Islam.

Bevolkingsaantal: 1,440,000

Alfabetisering: 33

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.