Gunwinggu: Gundjeipme taalnaam

Taal Naam: Gunwinggu: Gundjeipme
ISO Taalnaam: Gunwinggu [gup]
GRN Taal Nommer: 10445
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Gunwinggu: Gundjeipme

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Christian Songs (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Christian Songs and Messages (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Ezra Songs (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Goeie Nuus (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 1 Beginning with GOD (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 8 Reader (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 1 (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2 (in Kunwinjku)

(Download  MP3 in Gunwinggu: Gundjeipme) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Identified as Maiali.

Andere namen voor Gunwinggu: Gundjeipme

Gundjeipme

Waar Gunwinggu: Gundjeipme wordt gesproken

Australia

Dialecten verwant aan Gunwinggu: Gundjeipme

People Groups who speak Gunwinggu: Gundjeipme

Gunwinggu;

Informatie over Gunwinggu: Gundjeipme

Bevolkingsaantal: 400

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.