Gorontalo: Tilamuta taalnaam

Taal Naam: Gorontalo: Tilamuta
ISO Taalnaam: Gorontalo [gor]
GRN Taal Nommer: 10312
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Gorontalo: Tilamuta

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Gorontalo)

(Download  MP3 in Gorontalo: Tilamuta) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

LLL 4 Servants of GOD (in Gorontalo)

(Download  MP3 in Gorontalo: Tilamuta) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

LLL 5 On Trial for GOD (in Gorontalo)

(Download  MP3 in Gorontalo: Tilamuta) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. Poor Technical Quality..

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Gorontalo - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Gorontalo - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Gorontalo - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Gorontalo: Tilamuta

Tilamuta

Waar Gorontalo: Tilamuta wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Gorontalo: Tilamuta

People Groups who speak Gorontalo: Tilamuta

Bolango; Gorontalo;

Informatie over Gorontalo: Tilamuta

Bevolkingsaantal: 900,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.