Ghari: Tandai-nggaria taalnaam

Taal Naam: Ghari: Tandai-nggaria
ISO Taalnaam: Ghari [gri]
GRN Taal Nommer: 10207
Language Scope: Unknown
Language State: Not Verified
ROD dialectcode:

Audio opnamen beschikbaar in Ghari: Tandai-nggaria

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

LLL 1 Beginning with GOD (in Ghari)

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Ghari: Tandai-nggaria) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A62674).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 1-12 (in Ghari)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 1-12 MP3 in Ghari: Tandai-nggaria) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A63944).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 13-24 (in Ghari)

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer 13-24 MP3 in Ghari: Tandai-nggaria) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A63945).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-11 (in Ghari)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 1-11 MP3 in Ghari: Tandai-nggaria) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A63946).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 12-24 (in Ghari)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour 12-24 MP3 in Ghari: Tandai-nggaria) Bijbelpassages in audio van specifieke, bekende of vertaalde Schriftgedeelten met weinig of geen commentaar. (A63947).

Woorde van Lewe (in Ghari)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Ghari: Tandai-nggaria) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C13160).

Andere namen voor Ghari: Tandai-nggaria

Tanaghai
Tandai-nggaria

Waar Ghari: Tandai-nggaria wordt gesproken

Solomon Islands

Dialecten verwant aan Ghari: Tandai-nggaria

People Groups who speak Ghari: Tandai-nggaria

Ghari;

Informatie over Ghari: Tandai-nggaria

Bevolkingsaantal: 10,045

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.